Zoekmachine optimalisatie

Moeite om je (online) doelen te behalen via organische zoekresultaten? Vind je het lastig om meer verkeer naar je website te krijgen? Of om überhaupt vindbaar te worden voor jouw potentiële klant? Dijs Media helpt jou met organisch groeien! Dit doen wij door middel van zoekmachine optimalisatie Onze werkwijze?

 

  • Kennismaking: vertel ons alles over de beweegredenen en de doelen die je (online) wilt behalen;
  • Vertel ons over de diensten/producten die jullie leveren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens ons onderzoek;
  • Laat het aan ons over! Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf organisch gaat groeien. We praten je maandelijks bij door middel van een e-mail waarin we de belangrijkste ontwikkeling met je delen. Organisch groeien duurt doorgaans langer dan SEA en wij zien dit dan ook als langetermijnstrategie.

Waar helpen wij jou bij?

Nadat we kennis hebben gemaakt met jou en je bedrijf, kijken wij intern waar we groei kunnen realiseren. Wij kijken naar alle factoren die kunnen bijdragen aan het organisch groeien van jouw website.

 

Websiteoptimalisatie

Eerst kijken wij naar jouw website zelf. Wat is er al? Wat is goed? Waar zien wij mogelijkheid tot groei? Wellicht is de structuur al goed, maar moeten we kijken naar de geschreven content. We gaan deze factoren aanpassen en optimaliseren, zodat de website snel en gebruiksvriendelijk(er) wordt. Dit zijn enkele factoren die je website kunnen optimaliseren en die wij toepassen:

 

  • Website snelheid en de laadtijd van de website;
  • Mobiele responsiveness.
 

Zoekwoord onderzoek en optimalisatie

We kennen jouw bedrijf inmiddels door en door: we hebben de website gebruiksvriendelijk gemaakt en kijken nu naar de belangrijkste zoekwoorden. Wij duiken in het hoofd van jouw potentiële doelgroep en vragen ons af: ‘’Wat zou men kunnen intypen om in contact te komen met jouw bedrijf?’’ en schrijven hier relevante content voor. Vervolgens zorgen wij ervoor dat Google de pagina’s gaat waarderen en ze op die manier hoger in de zoekresultaten toont. Google vindt het belangrijk dat haar gebruikers direct het antwoord krijgen waarnaar ze zoeken. De ranking is daarom heel streng. Tijdens onze contentstrategie houden we hier rekening mee. Dit wil zeggen dat we niet alleen een zoekmachine optimalisatie denken, maar ook aan de gebruiker en zijn of haar ervaring. 

 

Copywriting/content schrijven 

Dit gaat in samenhang met zoekwoordoptimalisatie. Wij kijken naar de belangrijkste zoektermen en zorgen, in overleg met jou, voor het schrijven van relevante content. Wij zorgen ervoor dat de content duidelijk en SEO vriendelijk op de website komt! Dit doen we eens per maand met een relevant en krachtig blogartikel van minimaal 300 woorden, maar we optimaliseren ook de huidige content als dit nodig is. 

 

Linkbuilding

Linkbuilding: één van de eerste factoren waarop Google een website beoordeelde.  Het is van belang dat als jij relevante content hebt geschreven, dat andere bedrijven ook linken naar deze content. Google ziet jouw content dan als relevantere content en dit zorgt ervoor dat je hoger scoort in Google.

 

De SEO-diensten van Dijs Media

Al deze diensten kunnen wij voor je uitvoeren, zodat je hoger scoort in Google door organische zoekresultaten. Wij kijken naar alle eerder genoemde punten om je website SEO-vriendelijk te maken. Dit is bijvoorbeeld website snelheid, zoekwoordoptimalisatie en het schrijven van relevante content.

SEO
PageSpeed
YSlow
Jouw website?

Het is tijd om goed te scoren!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de diensten van Dijs Media? Neem gerust eens contact met ons op voor een gesprek. Wij helpen je graag verder met het beter te laten presteren in zoekmachines!

Wil je weten hoe je website scoort in Google? Wij zoeken hetgratisvoor je uit!

Vul je naam, email en website in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.