Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Moeite om (online) doelen te behalen via organische zoekresultaten? Vind je het lastig om meer verkeer naar je website te krijgen? Of überhaupt vindbaar te worden voor jouw potentiële klant? Dijs Media helpt jou met organisch groeien! Dit doen wij door middel van zoekmachine optimalisatie Onze werkwijze?

  • Kennismaking: vertel ons alles over de beweegredenen en de doelen die je (online) wilt behalen;
  • Vertel ons over de diensten/producten die jullie leveren, zodat wij een nummer een supporter zijn van jullie bedrijf;
  • Laat het aan ons over! Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf organisch gaat groeien. We updaten maandelijks wat de gang van zaken zijn door middel van een bestand/presentatie. Organisch groeien duurt doorgaans langer dan SEA en wij zien dit dan ook als langetermijnstrategie.

Waar helpen wij jou bij?

Nadat we kennis hebben gemaakt met met jou en het bedrijf, kijken wij intern waar we groei kunnen realiseren. Wij kijken naar alle factoren die kunnen bijdragen in het organisch groeien van jouw website. De factoren kort samenvattend de volgende factoren:

Website optimalisatie

Eerst kijken wij naar jouw website zelf. Wat is er al? Wat is goed? Waar zien wij mogelijkheid tot groei? Wellicht is de structuur al goed, maar moeten we kijken naar de geschreven content. We gaan deze factoren aanpassen en optimaliseren, zodat de website snel en gebruiksvriendelijk(er) wordt. Dit zijn enkele factoren die je website kunnen optimaliseren en die wij toepassen:

  • Website snelheid en de laadtijd van de website;
  • Mobiele responsiveness.

Zoekwoord optimalisatie

We kennen jouw bedrijf inmiddels door en door: we hebben de website gebruiksvriendelijk gemaakt en kijken nu naar de belangrijkste zoekwoorden. Wij duiken in de hoofd van jouw potentiële doelgroep en vragen ons af ‘’Wat zou men kunnen intypen om in contact te komen met jouw bedrijf?’’ en schrijven hier relevante content voor. Vervolgens zorgen wij ervoor dat Google ‘’vindt’’ dat de webpagina relevant is met de content bij de ingevoerde zoekopdracht. Google wil het de gebruiker namelijk zo makkelijk mogelijk te maken.

Copywriting/content schrijven 

Dit gaat in samenhang met zoekwoordoptimalisatie. Wij kijken naar de belangrijkste zoektermen en zorgen, in overleg met jou, voor het schrijven van relevante content. Wij zorgen ervoor dat de content duidelijk en SEO vriendelijk op de website komt! 

Linkbuilding

Wij zijn ook bezig met linkbuilding. Het is van belang dat als jij relevante content hebt geschreven, dat andere bedrijven ook linken naar jouw webpagina. Google ziet jouw content dan als relevantere content en dit zorgt ervoor dat je hoger scoort in Google.

De SEO-diensten van Dijs Media

Al deze diensten kunnen wij voor je uitvoeren, zodat je hoger scoort in Google door organische zoekresultaten. Wij kijken naar alle eerder genoemde punten om je website SEO-vriendelijk te maken. Dit is bijvoorbeeld website snelheid, zoekwoordoptimalisatie en het schrijven van relevante content.

SEO
PageSpeed
YSlow
Jouw website?

Het is tijd om goed te scoren!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de diensten van Dijs.Media? Neem gerust eens contact met ons op voor een gesprek. Wij helpen je graag verder met het beter te laten presteren in zoekmachines!

Klaar voor de volgende stap?