Websiteontwikkeling op hoog niveau!

Heeft jouw bedrijf nog geen website/webshop, of wil je jouw huidige website/webshop laten optimaliseren? Bij Dijs Media zijn we gespecialiseerd in websiteontwikkeling en webshopontwikkeling hierbij willen we je graag van dienst zijn! Een website of webshop voor je diensten en producten is het visitekaartje van jouw bedrijf en hoort daarom representatief en professioneel te zijn. Wij zorgen ervoor dat je website of webshop gebruiksvriendelijk is, snel werkt en veilig online komt te staan.

Kennismaken, koffie inschenken en overleggen.

Wij zullen tot in detail met jou overleggen over je eisen en wensen. Welke content moet er op de website komen? Hoe moet de website eruit komen te zien? En hoe kunnen wij jouw website het beste optimaliseren zodat deze ook hoog komt te staan in zoekmachines zoals Google. Het is dus niet alleen het uiterlijk van de website of webshop dat wij aanleveren, ook de technische details zoals snelheid en zoekmachineoptimalisatie pakken wij aan.

Responsive design

Een responsive mobiel vriendelijk design is tegenwoordig onmisbaar. De websites die wij ontwerpen zijn te allen tijde responsive.

Verbluffend design

Een verbluffend, uitnodigend en professioneel design.

Geoptimaliseerd

Een website die niet gevonden wordt is een website die niet bezocht wordt. Wij maken jouw website zoekmachine vriendelijk zodat er veel organisch verkeer naar je website zal komen.

Snelheid

Een langzame website schrikt bezoekers af en is niet goed voor de SEO en je conversies. Wij leveren jou de snelste versie van je website.

Meer dan alleen een website

Een website bouwen gaat verder dan alleen het bouwen zelf. Er komt veel meer bij kijken, denk aan:


  • Responsive design;
  • Snelheid;
  • Content;
  • Optimalisatie voor Google.

Bij Dijs Media helpen we je graag met het complete plaatje: een website die er visueel goed uitziet, maar ook goed wordt geïndexeerd door Google, snel is en waarvan de content op topniveau is. 


Snelheid

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Hierdoor is uiterlijk niet onbelangrijk, maar snelheid is ook zeker essentieel. Een langzame website schrikt bezoekers af. Naast uiterlijk zullen wij ons dus ook bezighouden met de snelheid van je website, zodat bezoekers en klanten nooit lang hoeven te wachten en sneller contact met je kunnen opnemen.


Optimalisatie

Een website die goed geoptimaliseerd is, voor zoekmachines zoals Google, is goud waard. Iedereen wil graag bovenaan staan in Google, omdat er dan veel gratis verkeer naar je website zal komen. Een website laat je maken om bezocht te worden, dus zullen wij de optimalisatie van je website of webshop ook zeker niet vergeten. We voorzien je website van zoekmachine vriendelijke teksten, afbeeldingen en code zodat jij hoger komt te staan in de zoekmachines en je verder geen zorgen meer hoeft te maken over je positie in Google. Laat dat maar aan ons over!

Een website of webshop voor je diensten en producten is het visitekaartje van jouw bedrijf en hoort daarom representatief en professioneel te zijn.
Dijs Media
Websiteontwikkeling

Wil je weten hoe je website scoort in Google? Wij zoeken hetgratisvoor je uit!

Vul je naam, email en website in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.