Grafisch ontwerp. Verbluffende ontwerpen!

Ben je op zoek naar een grafisch ontwerpbureau, dat jouw (nieuwe) bedrijf vorm kan geven? Of zoek je gewoon een frisse look? Wij bieden verschillende diensten aan om jouw designwens te vervullen! Bij Dijs Media hebben we al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van print, web en digitaal design. Deze tien jaar hebben ervoor gezorgd dat wij altijd voor het uiterste gaan en geen opdracht té gek is. Weet je nog niet zeker wat je wil? Geen probleem!
Bij Dijs Media vervullen we niet alleen maar je designwens, maar helpen je ook je wens te visualiseren. We geven bijvoorbeeld advies of suggesties om zo nieuwe mogelijkheden te bespreken.

Briefing

Je stuurt de opdracht naar ons. Die nemen we goed door en aan de hand van een goed gesprek gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ontwerpen

Na de bespreking gaan we professioneel en vol met passie voor je aan de slag!

Feedback

Na het eerste concept gestuurd te hebben, kun je altijd nog opmerkingen hebben, deze nemen we graag mee voor een compleet eindproduct!

Looking good!

Je designwens is vervuld en je kan weer vooruit!

Bespreken, ontwerpen, uitwerken!

Wij beginnen onze samenwerkingen altijd eerst met een bespreking. Dit kan via de mail, persoonlijk of per telefoongesprek. Hierbij leren we elkaar kennen en kijken we wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Na deze bespreking bekijken we de mogelijkheden en als alles gereed is gaan we van start!

Tijdens de ontwerpfase houden we veel contact. We nemen je overal mee naartoe, zodat jij als klant precies weet waarom er bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe jouw ontwerp tot stand is gekomen. Na akkoord gegeven te hebben, lopen wij het eindproduct goed na en sturen wij deze in de gewenste formaten, bestandsindelingen en resoluties naar je op.   

 

Vergroot je groei netwerk kansen met Dijs Media

Wil je weten hoe je website scoort in Google? Wij zoeken hetgratisvoor je uit!

Vul je naam, email en website in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.