Picture of Lars mulder

Lars mulder

Google Ads Specialist gezocht

Inhoudsopgave

Google Ads Specialist gezocht? Wij helpen je!

Ben je op zoek naar een Google Ads specialist? Klopt het dat je vandaag hoger wilt ranken in Google? Zoek dan niet verder, Dijs Media helpt je graag verder. Allereerst is het verstandig om je zelf af te vragen waarom je een Google Ads specialist nodig hebt. Een Google Ads specialist zou een uitkomst zijn, als je

  • Graag meer omzet en/of leads wilt verkrijgen via jouw website;
  • Wel eens van Google Ads hebt gehoord, maar geen idee hoe je dit moet inzetten;
  • Graag potentiële en relevante bezoekers naar jouw website wilt krijgen;
  • Zo snel mogelijk bovenaan in Google wilt staan met specifieke zoekwoorden.

Mochten bovenstaande stellingen bij jou passen, dan is het zeker raadzaam om eens in contact te komen! 

Wat is Google Ads?

Google Ads (ook wel SEA genoemd) is kort gezegd het inkopen van advertentieruimte boven en/of onder in de organische zoekresultaten. Je biedt tijdens een live veiling op keywords (zoekwoorden), waarbij er per klik wordt betaald als iemand op jouw advertentie klikt. Je kan de volgende campagnes inzetten, afhankelijk van jouw situatie en doelstellingen:

  • Search campagnes (op basis van zoekwoorden);
  • Display campagnes (maak je met afbeeldingen en teksten, je kan doelgroepen targeten);
  • Video campagnes (op basis van YouTube filmpjes, je kan doelgroepen targeten);
  • Shopping campagnes (goed om producten visueel naar voren te laten komen);
  • App install campagnes (naam zegt het al, goed als je jouw app wilt laten downloaden en/of in-app sales wilt genereren)

Klinkt goed, maar wat doet een Google Ads Specialist dan?

Goede vraag! Een goede Google Ads specialist kijkt graag met jou mee naar wat jouw online doelen zijn. Eerst is het natuurlijk belangrijk om te kijken of deze doelen realistisch zijn. Dit doet hij/zij door middels van een markt- en concurrentieonderzoek. Vervolgens volgt er een doelgroepanalyse. Mochten jouw doelen realistisch zijn? Dan komt hij/zij met een plan, waarin staat hoeveel leads of sales hij met een afgesproken budget kan realiseren. 

Een Google Ads specialist zorgt er uiteraard voor dat er zoveel mogelijk relevante en potentiële bezoekers tegen het liefst zo laag mogelijke kosten per klik naar jouw website komen. Dit doe je door A/B testen met bijvoorbeeld verschillende doelgroepen, kijken naar verschillende zoekwoordtypen en ook schrijven/creëren van verschillende advertenties. Het uiteindelijke doel van de klant is vanzelfsprekend leidend!

Google Ads Specialist

Wie zijn bij Dijs Media de Google Ads Specialisten?

Graag wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Ger Dijs en geboren en getogen in Sneek. In het verleden heb ik marketing/sales gestudeerd aan de Hogeschool NHL (Leeuwarden). Inmiddels ben ik een allround online marketeer met nationale en internationale ervaring. Ik heb in verschillende landen gewoond, zoals Duitsland, Portugal en Singapore, waar ik werkte als online marketing specialist.

Sinds 2018 ben ik al bezig met Google Ads en is het mijn ware passie geworden. Ik heb onder andere gewerkt als Google Ads account strategist bij een partner van Google. Hier heb ik enorm veel (Europese) bedrijven geholpen met het opzetten van verschillende Google Ads campagnes en strategieën. Van 2019 tot en met 2020 heb ik in Singapore gewerkt als online marketing manager. Hier heb ik ook veel campagnes opgezet door heel Zuid-oost Azië. 

Vandaag de dag heb ik zeker duizend bedrijven geholpen met het opzetten en bedenken van Google Ads strategieën. SEO, SEA, TikTok Ads, Social Media, Content- en e mailmarketing zijn voor mij geen geheimen meer.

Klinkt goed, ik wil een Google Ads Specialist!

Goede keuze! We kijken graag samen met jou wat jouw wensen zijn en of we deze ook daadwerkelijk kunnen realiseren! Een eerste screening is altijd gratis. Op basis hiervan kunnen we samen kijken of we met elkaar in zee gaan. Je kunt contact met ons opnemen via 06-21996147 of via het contactformulier.

Deel deze content:

Wil je weten hoe je website scoort in Google? Wij zoeken hetgratisvoor je uit!

Vul je naam, email en website in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.