Een website is hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Het is dus belangrijk dat deze er professioneel en welgevormd uitziet. Bij Dijs Media zit websites bouwen in ons bloed en hier helpen we je ook graag bij!

Je website of webshop kan er nog zo mooi uitzien, maar als deze niet gevonden wordt, behaal je je online doelen niet. Om je website onder de aandacht te brengen is een stukje zoekmachine optimalisatie (SEO) erg belangrijk. 

Het logo en de huisstijl van jouw bedrijf zijn erg belangrijk. Dit is de identiteit van je bedrijf en die hoort er natuurlijk professioneel en verzorgd uit te zien. Bij Dijs Media helpen we je graag met deze identiteit. 

Wil je meer traffic en/of conversies? Dan is Google adverteren hier dé manier voor! Door deze manier van adverteren, kun jij vandaag nog bovenaan in Google komen. 

SEO

Zie jij adverteren (nog) niet zitten en wil je graag organisch groeien? Dan is zoekmachine optimalisatie (SEO) misschien wel wat voor jou! Bij zoekmachine optimalisatie optimaliseren wij je website voor Google. Dit doen wij door je website sneller te maken, de juiste structuur te leggen, waardevolle content te schrijven en door relevante links naar je website te verzamelen. Lees hier meer over onze SEO werkzaamheden. 

 

Social Media (adverteren)

Social media (adverteren) wordt steeds populairder. Het is een ontzettend interessant marketingmodel. Je kunt social media op een organische manier inzetten door regelmatig relevante en mooie berichten te plaatsen, maar je kunt ook gaan adverteren op social media zoals: Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest. Zo gaat het krijgen van volgers, likes en conversies een stuk sneller! Lees hier meer over onze social media (adverteren) werkzaamheden. 

 

SEA (Google Ads)

Op social media kun je goed adverteren, maar adverteren op Google is ook een goede optie! Bij Search Engine Advertising (SEA), koop je advertentieruimte in boven en/of  onder in de organische zoekresultaten van Google. Op die manier kun je vandaag nog bovenaan staan in Google! Wij van Dijs Media zorgen ervoor dat jij door middel van Google adverteren online vindbaar bent, een meer conversies zult realiseren. Wil je meer informatie? Lees hier meer over Google Adverteren.    

Klaar voor de volgende stap?

Websiteontwikkeling

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf! Deze moet er goed uitzien, gebruiksvriendelijk zijn en beschikken over hoogwaardige content. Dijs Media helpt je graag! Wij zijn gespecialiseerd in website en webshopontwikkeling en helpen je hier graag bij. Wij realiseren een professionele website, die er uitnodigend uitziet. Lees hier meer over websiteontwikkeling. 

Fotografie

Fotografie zegt meer dan 1000 woorden! Wil jij niet meer afhankelijk zijn van stockfoto’s? Wil je de social media pagina van je bedrijf laten stralen met eigen content en zo je onderneming op een visueel aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen? Beelden spreken en dat snappen wij bij Dijs Media heel goed! Wij helpen jou graag bij het maken van prachtige foto’s, waarin de kernwaarde van het bedrijf goed terug te zien is. Lees hier meer over onze fotografie diensten. 

Grafisch Ontwerp

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl, een frisse look of gewoon een nieuw logo? Dijs Media biedt verschillende diensten aan om jouw designwens te vervullen! Wij hebben al 10+ jaar ervaring op het gebied van print, web en digitaal design. In deze tien jaren hebben wij mogen ontwerpen voor grote namen en bedrijven. Word jij de volgende? Lees hier meer over onze grafische diensten.

Wil je weten hoe je website scoort in Google? Wij zoeken hetgratisvoor je uit!

Vul je naam, email en website in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.