Web development Sneek

Een website of webshop die volledig aansluit bij jouw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie Sneek

Iedereen wil makkelijk gevonden worden, maar hoe zorg je daarvoor?

Google advertisement Sneek

Wil je meer traffic en/of conversies? Dan is Google adverteren dé manier!

Online marketing bureau Sneek

Het maximale rendement uit diverse social media platforms halen?

Fotografie Sneek

Jouw bedrijf op een unieke manier uiten door middel van eigen content?

Grafisch ontwerpbureau Sneek

Op zoek naar een nieuwe huisstijl? Wij vervullen jouw designwens!

Diensten

SEO

Zie jij adverteren (nog) niet zitten en wil je graag organisch groeien? Dan is zoekmachine optimalisatie (SEO) misschien wel wat voor jou! Bij zoekmachine optimalisatie optimaliseren wij je website voor Google. Dit doen wij door je website sneller te maken, de juiste structuur te leggen, waardevolle content te schrijven en door relevante links naar je website te verzamelen. Lees hier meer over onze SEO werkzaamheden. 


Social Media (adverteren)

Social media (adverteren) wordt steeds populairder. Het is een ontzettend interessant marketingmodel. Je kunt social media op een organische manier inzetten door regelmatig relevante en mooie berichten te plaatsen, maar je kunt ook gaan adverteren op social media zoals: Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest. Zo gaat het krijgen van volgers, likes en conversies een stuk sneller! Lees hier meer over onze social media (adverteren) werkzaamheden. 


SEA (Google Ads)

Op social media kun je goed adverteren, maar adverteren op Google is ook een goede optie! Bij Search Engine Advertising (SEA), koop je advertentieruimte in boven en/of  onder in de organische zoekresultaten van Google. Op die manier kun je vandaag nog bovenaan staan in Google! Wij van Dijs Media zorgen ervoor dat jij door middel van Google adverteren online vindbaar bent, een meer conversies zult realiseren. Wil je meer informatie? Lees hier meer over Google Adverteren.    


Websiteontwikkeling

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf! Deze moet er goed uitzien, gebruiksvriendelijk zijn en beschikken over hoogwaardige content. Dijs Media helpt je graag! Wij zijn gespecialiseerd in website en webshopontwikkeling en helpen je hier graag bij. Wij realiseren een professionele website, die er uitnodigend uitziet. Lees hier meer over websiteontwikkeling. 


Fotografie

Fotografie zegt meer dan 1000 woorden! Wil jij niet meer afhankelijk zijn van stockfoto’s? Wil je de social media pagina van je bedrijf laten stralen met eigen content en zo je onderneming op een visueel aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen?  Beelden spreken en dat snappen wij bij Dijs Media heel goed! Wij helpen jou graag bij het maken van prachtige foto’s, waarin de kernwaarde van het bedrijf goed terug te zien is. Lees hier meer over onze fotografie diensten. 


Grafisch Ontwerp

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl, een frisse look of gewoon een nieuw logo? Dijs Media biedt verschillende diensten aan om jouw designwens te vervullen! Wij hebben al 10+ jaar ervaring op het gebied van print, web en digitaal design. In deze tien jaren hebben wij mogen ontwerpen voor grote namen en bedrijven. Word jij de volgende? Lees hier meer over onze grafische diensten.

Klaar voor de volgende stap?